Merkenportefeuille beheer

Heeft uw onderneming een grote (internationale) merkenportefeuille? Het beheer van deze merkenportefeuille is een belangrijke aangelegenheid. Bepaalde termijnen bij vernieuwingen, lopende merkaanvragen of conflicten dienen te worden nagekomen. Hierover wilt u zich geen zorgen maken. Ook laat u de administratieve handelingen en lasten liever door een deskundig bureau doen. Tot slot wilt u graag precies weten welk merk waar (in welk land)  is geregistreerd en waarvoor (voor welke producten en/of diensten), weergegeven in een duidelijk merkenoverzicht.

Een zorgvuldig beheer van uw merkenportefeuille is daarom noodzakelijk waarbij ook de kosten laag dienen te zijn. Overstappen naar ons bureau is makkelijk en gratis.

Dankzij onze zeer geavanceerde systemen (diverse databases en automatische invoersystemen) zijn wij als geen ander in staat uw portefeuille over te nemen en te beheren tegen een zeer concurrerend tarief. Voor een redelijk uurtarief van onze merkengemachtigden krijgt u de beste advisering.