Merkregistratie wereldwijd
Uw merk aanvragen en registreren in het buitenland doet u via merkenbureau Heemskerk. Snel, deskundig en betrouwbaar. Uw merk beschermen wereldwijd tegen de beste tarieven.

In de meeste landen dienen wij zelf na voor-onderzoek en voorbereiding de merkaanvraag in.
In sommige landen maken we gebruik met locale deskundige juristen.
In alle gevallen blijft Merkenbureau Heemskerk echter uw contactpersoon en zien we voor u toe op het verloop van de merkaanvragen en het behoud en onderhoud van de merkregistraties.

In vergelijking met andere Nederlandse merkenbureau betaalt u bij ons gemiddels tussen de 25 procent en 75 procent minder voor uw buitenlandse registratie. Wij geven u vooraf duidelijkheid over alle mogelijke kosten waardoor u direct weet waar u nu maar ook later aan toe bent.

Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.