Nieuw logo of design voor slechts EUR 990,-

Als eerste bureau in Nederland bieden wij de mogelijkheid om voor slechts EUR 990,- een geheel nieuw logo of design te laten ontwerpen door een team van minstens tien verschillende professionele, internationale ontwerpers (designers). Zo werkt niet één ontwerper aan uw design maar tien ontwerpers, ieder met een eigen stijl en visie. Een unieke ervaring!

 

Hoe werkt het?

1. Aan de hand van een vragenlijst voorziet u ons van gedetailleerde informatie over uw bedrijf, uw doelgroep, het logo, de gewenste kleuren etc.

2. U controleert de gegevens, geeft akkoord en doet een betaling van EUR 250,- waarna wij een team internationale ontwerpers selecteren op basis van uw criteria en deze aan het werk zetten.

3. De volgende twee weken ontvangt u van ons minstens twee keer per week meerdere logo’s met het verzoek om hier uw feedback over te geven en uw voorkeur voor bepaalde designs duidelijk te maken. Zo kunnen de ontwerpers verder sleutelen om uiteindelijk voor u meest geschikte logo/design te ontwerpen.

4. Na twee weken kiest u het winnende logo en betaalt u het resterende bedrag van EUR 740,-.

Mocht u onverhoopt geen keuze kunnen maken, dan hoeft u niet te betalen. In overleg kunnen we dan kijken of één van de ontwerpen toch voltooid kan worden tot het juiste logo.

Volledige juridische overdracht rechten

Bij afname van het gekozen logo krijgt u de volledige eigendomsrechten (het auteursrecht) overgedragen. Dit i.t.t. opdrachten van andere designbureaus die het auteursrecht meestal niet standaard schriftelijk overdragen.

10% Korting op merkregistratie of modelregistratie

Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief (10 % korting) het logo als merk of model aan te vragen via onze juristen. Zie hiervoor ook de andere tarieven op onze website.

Betaling EUR 990,- niet verplicht

Afname is niet verplicht. Indien u ondanks alle bovenstaande voorwaarden niet tevreden bent over de aangeboden ontwerpen, bent u niet gebonden aan betaling van het volledige tarief. Enkel het vooruit betaalde bedrag van EUR 250,- bent u dan kwijt.