Merkverlenging

Uw merkregistratie kunt u snel en voordelig verlengen bij Merkenbureau Heemskerk. Onze prijs voor merkverlenging is veel lager dan de prijs voor merkverlenging bij andere bureaus. Daarnaast geven we u vrijblijvend advies over de noodzaak om (al) uw merken en klassen te vernieuwen. Soms is het namelijk niet nodig om alle merkregistraties te vernieuwen of alle klassen van een merkregistratie te verlengen. Een kritische blik kan u veel kosten besparen aan uw merkonderhoud. Dit onderzoek kunnen wij gratis voor u verrichten.

Tevens nemen we de vertegenwoordiging van uw merken over en nemen uw merkregistraties gratis in beheer. Hierdoor heeft u altijd een actueel merkenoverzicht bij de hand en hoeft u zich geen zorgen te maken over toekomstige verlengingen van een merkregistratie.

Overstappen

Overstappen naar Merkenbureau Heemskerk is zo geregeld en kost u niets. Hoogstwaarschijnlijk levert het u direct een flinke kostenbesparing op aangezien het tarief voor merkbewaking, verlenging en merkregistratie bij Merkenbureau Heemskerk veel lager is dan de kosten bij een ander merkenbureau.

Prijs merkverlenging

De prijs voor de verlenging van een Benelux merk is EUR 475,-. Deze prijs geldt voor een merk in maximaal drie klassen.
Onze prijs voor de verlenging van een Europese Unie merk (CTM) is EUR 1.750,-. Deze prijs geldt voor een merk in maximaal drie klassen.

Bij de verlenging van locale merken in het buitenland maken wij gebruik van erkende plaatselijke juristen om zo uw merk zo voordelig mogelijk te vernieuwen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de verlenging van uw merken via onderstaand contactformulier. Hoe meer merken, hoe meer korting van toepassing.
U kunt ook ons een e-mail sturen via info@merkenbureauheemskerk.nl
of even bellen op telefoonnummer: 020-8452708.

Merkverlenging is onder meer mogelijk in de volgende landen en gebieden: Europa (Europese Unie), Internationale Registratie (WIPO) Benelux, Argentinië, Armenië, Australië, Brazilië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk, waaronder Engeland, Amerika (USA).